Internetbieden
Vanaf 6 maart 2014 kan ook op deze veiling geboden worden via internet. Hierbij werken wij samen met de Stichting NIIV (internetbieden.niiv.nl), de stichting die ook betrokken is bij het internetbieden op de andere notariŽle regioveilingen. 
Op 6 februari vindt een webcast plaats, u kunt de veiling dan online volgen zonder mee te bieden.

Meer informatie over het internetbieden vindt u onder de button "Internetbieden" op deze site. Daar wordt uitleg gegeven hoe u zich als internetbieder kunt registreren.
Eťn gezamenlijke regionale veiling
Om veilingen efficiŽnt te organiseren is de Stichting Vastgoedveiling Zeeland en zuidelijke Zuid-Hollandse-eilanden opgericht. De veilingen krijgen daardoor meer aandacht en er kan meer aandacht worden besteed aan de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van (executie)veilingen voor particuliere kopers.
Daarnaast leidt een centrale organisatie natuurlijk ook tot lagere kosten, wat ten goede komt aan de eigenaar wiens woning gedwongen wordt verkocht. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.
Door het organiseren van ťťn regionale veiling, worden vaak meerdere panden in een zitting geveild. De regionale veilingen worden op een vast tijdstip en een vaste plaats georganiseerd. Op deze pagina treft u de veilingdata en de -locatie aan. 

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris
De Zeeuwse Alliantie te Goes coŲrdineert deze regionale veiling en regelt een aantal operationele zaken. De verantwoordelijkheid over elke individuele veiling blijft bij de notaris die staat vermeld bij elk afzonderlijk veilingobject. Informatie over het te veilen object en over de veilingvoorwaarden, staat vermeld op deze website bij het betreffende te veilen object.
Blijft u toch nog met een vraag zitten, dan kunt u kontakt opnemen met de notaris die het object veilt (telefoon- en e-mailgegevens staan vermeld bij het object).

Waar moet je als koper op letten bij een executieveiling?
Op deze site vindt u informatie over wat er bij het kopen op een executieveiling komt kijken.


Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.